CĂLĂTOREȘTI DES?
UITĂ DE GRIJA PARCĂRII CU OTP PARKING!

Servicii complete, la doar 1 kilometru de aeroport!

OTP PARKING îți vine în ajutor cu o parcare complet utilată, cu o capacitate de 230 locuri și stâlpișori reflectorizanți, fiecare loc de parcare având alocată o lățime de 3,2 metri. Poți lăsa mașina în grija noastră oricât de mult ai nevoie, fiindcă oferim opțiuni de staționare variate, pe termen lung sau scurt.

Parcarea este iluminată corespunzător și este monitorizată video în permanență, de către o firmă specializată în supraveghere și siguranță. În caz de urgențe, o echipă dedicată se va deplasa la fața locului și va rezolva rapid problema. Am luat măsuri de prevenire complete, tocmai pentru că ne dorim să ai garanția că automobilul tău va fi în perfectă siguranță pe toată durata staționării sale în parcarea noastră.

De asemenea, poarta de acces a parcării este prevăzută cu o barieră automată, astfel că accesul în și din curte nu se face de către oricine, ci respectând o serie de norme de siguranță.

Mai mult decât atât, asigurăm GRATUIT, INDIVIDUAL și IMEDIAT, transferul de la parcare către și dinspre Terminalul Plecări al aeroportului. Serviciul se realizează la cerere, fără perceperea de taxe suplimentare. Mai mult decât atât, punem la dispoziția clienților și opțiunea de a veni și ridica noi mașina din fața aeroportului, contra unei taxe de 70 lei.

Stabilirea perioadei de staționare a mașinii în parcarea noastră, costurile percepute pentru întreaga durată de timp, cât și alte servicii asemenea, se realizează prin intermediul formularului de rezervare disponibil pe site, dar și prin contact direct, la telefon sau direct la sediul nostru. Plata se face rapid și eficient, doar cash.

IA-ȚI MĂSURI COMPLETE DE SIGURANȚĂ

ȘI LASĂ-ȚI MAȘINA ÎN GRIJA NOASTRĂ!

Vezi Parcare OTP Parking

OTP Parking - Parcare Aeroport Otopeni

Telefon: +40742 039 955 

WhatsApp: 0745 666 610

E-mail: office@otp-parking.ro

Adresa: Str. Drumul Garii Balotesti, Nr.34, Otopeni