Termeni si Conditii

Măsurile ANPC de informare a consumatorilor cu privire la soluționarea alternativă a litigiilor
 1. DEFINITII SI TERMENI

otp-parking.ro – este denumirea comerciala a website-ului AYMA TOP PARKING SRL, persoana juridica, avand sediul social in Bucuresti,Sector 3,Str. Nerva Traian, Nr.27-33, Birou Nr.6,Scara B,Et 1 avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/24326/2023, cod unic de inregistrare fiscala 49307157.

 Prestator – AYMA TOP PARKING SRL

Beneficiar – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda online, finalizata cu o plata online și care, prin finalizarea procesului de comanda si-a dat dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Site – domeniul www.top-parking.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Prestator si Beneficiar prin care Beneficiarul transmite Prestatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Servicii de pe Site.

Servicii – orice serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi prestate de catre Prestator, Beneficiarului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Prestator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Prestator si Beneficiar, fara prezenta fizica simultana a Prestatorului si a Beneficiarulu

Continut

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Beneficiarului de catre Prestator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Prestatorului, Beneficiarului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de Prestator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Prestatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Prestator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

 Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Prestator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Prestatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din prestarea Serviciu de catre AYMA TOP PARKING SRL, Beneficiarului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Prestator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Beneficiarul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Prestatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Beneficiar, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Contractul se considera incheiat intre Prestator si Beneficiar in momentul primirii de catre Beneficiar de la Prestator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

2.4. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Prestator pe Site vor sta la baza Contractului.

 1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Beneficiar.

Pentru motive justificate AYMA TOP PARKING SRL  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Beneficiarului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Beneficiarului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel AYMA TOP PARKING SRL. In oricare dintre aceste cazuri, Beneficiarul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al AYMA TOP PARKING SRL, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2. Comunicarea cu Prestatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Prestatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, AYMA TOP PARKING SRL isi rezerva dreptul de a cere  Beneficiarilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4. AYMA TOP PARKING SRL poate publica pe Site informatii despre Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care AYMA TOP PARKING SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp.

3.5. Toate tarifele aferente  Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si nu includ T.V.A. deoarece AYMA TOP PARKING SRL SRL este societate neplatitoare de TVA.

3.6. In cazul platilor online Prestatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Beneficiar, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Beneficiarul.

3.7  Toate informatiile folosite pentru descrierea Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Prestatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 1. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA Prestatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Beneficiarului, nefiind necesar acordul acestuia. Prestatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Beneficiar pentru toate obligatiile contractuale.
 2. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a AYMA TOP PARKING SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

5.2. Beneficiarului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de AYMA TOP PARKING SRL, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al AYMA TOP PARKING SRL asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al AYMA TOP PARKING SRL.

5.3. Orice Continut la care  Beneficiarul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre AYMA TOP PARKING SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea AYMA TOP PARKING SRL  cu referire la acel Continut.

5.4. Clientul/Beneficiarul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

5.5. In cazul in care AYMA TOP PARKING SRL confera Beneficiarului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Beneficiarul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea AYMA TOP PARKING SRL pentru respectivul Beneficiar sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

5.6. Niciun Continut transmis catre Beneficiar, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea AYMA TOP PARKING SRL  si/sau al angajatului/prepusului AYMA TOP PARKING SRL care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

6.COMANDA

6.1. Beneficiarul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Serviciului.

6.2. Prin finalizarea Comenzii Beneficiarul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

6.3. Prin finalizarea Comenzii, Beneficiarul consimte ca Prestatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Prestator, in orice situatie in care este necesara contactarea Beneficiarului.

6.4. Prestatorul poate anula Comanda efectuata de catre Beneficiar, in urma unei notificari prealabile adresate Beneficiarului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

6.4.1. Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Beneficiarului, a tranzactiei, in cazul platii online;

6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de AYMA TOP PARKING SRL, in cazul platii online;

6.4.3. datele furnizate de catre Beneficiar, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

6.5. Beneficiarul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa sa renunte la un Serviciu

6.5.1. In cazul unui zbor anulat dar numai pe baza unui document justificativ

6.5.2. In caz de boala, pe baza unui document justificativ

 6.6. In cazul in care Beneficiarul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur.

6.6.1. In cazul in care Beneficiarul solicita retragerea din Contract iar Comanda este achitata, Prestatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Prestatorului de catre Beneficiar asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

 1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
 2. pentru Comenzile achitate cu Card bancar-> prin virament bancar;

Termenul de rambursare al sumei incasate este de maxim 14 zile de la data luarii la cunostinta a prezentului Document si efectuarea platii.

6.6.2. Suma achitata nu se va restitui daca – Beneficiarul nu ajunge la locul de parcare, la data și ora stabilita prin contract pentru alt motiv decat cele mentionate la punctul 6.5.

 6.7. In cazul in care un Serviciul comandat de catre Beneficiar, nu poate fi prestat de catre Prestator, acesta din urma va informa Beneficiarul asupra acestui fapt si va returna in contul Beneficiarului contravaloarea Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Prestatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Beneficiarul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.
6.8 Atunci cand ia decizia de a iesi din contract beneficiarul trebuie sa tina cont ca are o perioada foarte mica la dispozitie. Poate solicita returnarea banilor sau reprogramarea gratuita a rezervarii cu pana la 24 ore inainte de sosirea la parcare, iar aceasta cerere se inainteaza pe adresa de mail office@otp-parking.ro.

 1. ALTE PREVEDERI CARE DUC LA BUNA INDEPLINIRE A PREZENTULUI CONTRACT

7.1. Prestatorul nu raspunde de eventualele avarii create de alti clienti!

7.2. Prestatorul nu despagubeste avarii create de catre alte persoane cu bagajul dau cu autoturismul lor.

7.3. Prestatorul nu isi asuma ca masinile Beneficiarilor sai sa nu fie vandalizate sau furate.

7.4. Prestatorul isi asuma dreptul ca in momentul in care se depaseste un numar de 15 persoane la Terminalul Plecari sa preia doar soferii pentru a nu crea aglomer Nu raspundem de eventualele avarii create de alti clienti !

– Societatea noastra nu despagubeste avarii create de catre alte persoane cu bagajul dau cu autoturismul lor !

– Ne asumam ca masinile clientilor nostrii sa nu fie vandalizate sau furate !

– Ne asumam dreptul in momentul in care se depaseste un numar de 15 persoane la Terminalul Plecari sa luam doar soferii pentru a nu crea aglomeratie si ca toata lumea sa fie multumita

– Recomandam ca si cheia masinii sa fie lasata personalului parcarii !

– Recomandam ca in momentul in care se ajunge la parcare  in limita timpului disponibil masina sa fie parcata de catre personalul parcariiatie si pentru ca toata lumea sa fie multumita.

7.5. Prestatorul recomanda ca si cheia autoturismului/autoutilitarei sa fie lasate personalului parcarii.

7.6. Prestatorul recomanda ca in momentul ajungerii la parcare,  in limita timpului disponibil, masina sa fie parcata de catre personalul parcarii.

 1. CONFIDENTIALITATE

8.1. AYMA TOP PARKING SRL va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care clientul le furnizeaza. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Beneficiar cu privire la Contract fara consimtamantul prealabil scris al Prestatorului.

8.3. Prin inscrierea in baza de date a AYMA TOP PARKING SRL, Beneficiarul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai AYMA TOP PARKING SRL: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Beneficiar si Prestator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care AYMA TOP PARKING SRL poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Serviciilor, etc.

 1. PUBLICITATE

9.1. Newsletter-ele AYMA TOP PARKING SRL sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de AYMA TOP PARKING SRL. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

9.2. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

 1. FACTURARE – PLATA

10.1. Preturile Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.otp-parking.ro nu include T.V.A., intrucat Prestatorul nu este platitor de TVA.

10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Prestatorul va emite catre Beneficiar o factura Serviciile livrate, obligatia Beneficiarului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10.3. Prestatorul va transmite Beneficiarului factura aferenta Comenzii ce contine Servicii vandute de AYMA TOP PARKING SRL, la adresa de e-mail mentionata de Beneficiar in Contul sau.

10.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Beneficiarului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

10.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Beneficiarul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de AYMA TOP PARKING SRL, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

10.6. Prin trimiterea Comenzii, Beneficiarul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre AYMA TOP PARKING SRL in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

10.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: office@otp-parking.ro

10.8. Datele cardului de plata ale Beneficiarului nu vor fi accesibile AYMA TOP PARKING SRL si nici nu vor fi stocate de catre de AYMA TOP PARKING SRL sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Beneficiarul va fi informat, anterior introducerii datelor.

10.9. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Beneficiarului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

10.10. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Beneficiarul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

14.RASPUNDERE

14.1. Prestatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Beneficiarul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Prestator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii.

14.2. Prin crearea si utilizarea Contului Beneficiarul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

14.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor Beneficiarul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

14.4. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

14.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre AYMA TOP PARKING SRL, acestia fiind opozabili Beneficiarilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkbox-ului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

15.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, AYMA TOP PARKING SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

15.2. Scopul colectarii datelor este: – informarea Beneficiarilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la serviciile achizitionate, – trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) – de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Beneficiarului.

15.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Beneficiarul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a AYMA TOP PARKING SRL, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 15.2.

15.4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

15.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Nicolae Serban, Nr. 31, Sector 1, Bucuresti in atentia AYMA TOP PARKING SRL, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

15.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: : Bucuresti Secotr 3  Str. Nerva Traian , Nr 27-33 Biroul 6, Scara B , Et1 RO in atentia AYMA TOP PARKING SRL va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

15.6.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

15.6.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

15.6.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

15.7. De asemenea, AYMA TOP PARKING SRL poate furniza datele cu caracter personal ale Beneficiarului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 15.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Serviciilor noastre, asiguratori.

15.8. Informatiile Beneficiarului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 1. FORTA MAJORA

16.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

16.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre AYMA TOP PARKING SRL si  Beneficiarise vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Pentru soluționarea online a litigiilor, accesati: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO


 

Vezi Parcare OTP Parking

OTP Parking - Parcare Aeroport Otopeni

Telefon: +40742 039 955 

WhatsApp: 0745 666 610

E-mail: office@otp-parking.ro

Adresa: Str. Drumul Garii Balotesti, Nr.34, Otopeni