Lasă-ți mașina în vacanță la OTP Parking. Servicii de top pentru autoturismul tău

Fie vară, fie iarnă, porțile parcării OTP Parking îți sunt deschise! Pentru că ne gândim la binele tău și al autoturismului tău, te întâmpinăm cu servicii de top, așa cum doar cea mai bună parcare pe termen lung din Otopeni îți poate oferi! Am conceput un program complet de îngrijire a mașinii tale, pentru ca aceasta să fie într-o reală vacanță, atunci când tu o lași în grija noastră. 

Dincolo de siguranță și eficiență în protejarea mașinii tale de potențiali răufăcători, am pregătit și o listă de servicii extra pentru care poți opta atunci când vii pe la noi. Asigurăm o serie de servicii clasice incluse în prețul standard, dar putem oferi și o câteva servicii suplimentare. Contra cost, putem realiza următoarele:

  • Servicii spălătorie auto - pleci din țară pe grabă și nu ai timp să-ți speli mașina, însă ți-ar plăcea ca la revenirea ta în București, ea să fie curată și pregătită din nou de drum? Nicio grijă! La OTP Parking Otopeni asigurăm servicii de spălătorie auto profesionale. Astfel, ne ocupăm de curățarea și întreținerea exteriorului mașinii tale și îți garantăm că o vei găsi mai frumoasă, mai curată și mai parfumată, la reîntoarcerea ta.
  • Servicii protecție auto - în cazul unor fenomene meteo severe, cum ar fi ploaia abundentă, ninsoarea, ori soarele puternic, putem asigura contra cost sisteme de protecție pentru mașina ta. În special utilă mașinilor care staționează prelungit în parcarea noastră, serviciul de închiriere a unei prelate auto de calitate este ideal. Aceasta va proteja mașina de soare, ploaie, praf, sau oricare alte condiții meteo precare.
  • Servicii întreținere auto - la cererea clientului, echipa noastră de specialiști în întreținere auto poate presta servicii de întreținere auto de primă clasă, deoarece deținem toate aparaturile și soluțiile necesare pentru o curățenie completă, la interior și exterior. În ceea ce privește elementele textile sau din piele ale mașinii, asigurăm servicii specifice, menite să-ți ofere o experiență 100% plăcută, atunci când revii în țară și, implicit, la volanul mașinii tale.
  • Service auto profesional - simți că ceva s-a deteriorat ori defectat, însă nu mai ai timp să faci o vizită unui service auto înainte de plecarea ta din țară? Ne ocupăm noi de asta în locul tău! Lasă-ne mașina în grijă, iar noi ne vom asigura că toate potențialele probleme tehnice vor fi rezolvate, printr-o vizită la service-ul nostru avizat. Dispunem de toate tehnologiile și capacitățile necesare pentru a transforma experiența ta la volan într-una perfectă!

Vezi Parcare OTP Parking

OTP Parking - Parcare Aeroport Otopeni

Telefon: +40742 039 955 

WhatsApp: 0745 666 610

E-mail: office@otp-parking.ro

Adresa: Str. Drumul Garii Balotesti, Nr.34, Otopeni