Rezervarea online a locului de parcare. Avantajele serviciului nostru online

Pregătirea pentru un drum departe de București, pentru care avionul este opțiunea cea mai sigură și eficientă, presupune a-i găsi un loc de parcare de încredere mașinii tale, pe toată perioada în care tu ești plecat din zonă. Parcarea pe termen lung cu plată este, fără doar și poate, cea mai bună alegere pe care o poți face. Ți se garantează siguranță, deoarece autoturismul va fi supravegheat non-stop, într-un loc de parcare asupra căruia ai drepturi depline, pe toată perioada rezervării serviciului. Cum ajungi să beneficiezi de acest tip de serviciu? Simplu și rapid, prin intermediul site-ului nostru online!

Sistemul de rezervare online a locului de parcare este conceput în contextul în care oamenii în căutarea unui astfel de serviciu nu au timp suficient pentru a se deplasa de nenumărate ori la locația parcării - pentru a discuta termenii și condițiile, a stabili data de sosire și cea de plecare, a achita costurile, a modifica anumite detalii la rezervarea făcută anterior, sau altele asemenea; preferând să eficientizeze totul și să rezerve locul dorit prin doar câteva click-uri. Iată principalele avantaje pe care sistemul nostru de rezervare a locului de parcare ți le oferă:

  • Garanția că vei găsi un loc de parcare sigur, doar pentru tine - odată ce descoperă beneficiile unui loc de parcare plătit, oamenii nici că mai iau în calcul ideea de a-și lăsa mașinile nesupravegheate, în parcarea aeroportului, punând pe primul loc siguranța și confortul autoturismelor lor. Astfel, cererea locurilor de parcare pe termen lung la OTP Parking este din ce în ce mai mare, iar locurile se epuizează deseori extrem de rapid. Este recomandat, deci, să-ți rezervi locul dorit, în perioada de timp în care ai nevoie de el, înainte de ziua propriu-zisă a plecării tale din oraș. Aplicația de rezervări online te va ajuta să obții acces la locul de parcare mult dorit, eliminând riscul de a te prezenta la parcare și a descoperi cu stupoare că nu mai există locuri libere pentru mașina ta.
  • Calcul total al prețului de achitat, înainte de a face rezervarea - sistemul online te ajută să calculezi eficient prețul total al zilelor de parcare, astfel că vei ști încă de la început cât va trebui să achiți pentru serviciul pe care tocmai l-ai rezervat. În plus, tot prin acest sistem selectezi mult mai eficient ora de sosire și cea de plecare, astfel că noi vom putea pregăti cu mai multă ușurință mașina de transfer de și până la aeroport. O garanție în plus că vei ajunge la timp la porțile de îmbarcare ale avionului și că te vei bucura de un zbor lin și o călătorie plăcută, fără grija autoturismului tău rămas în parcarea OTP Parking. 
  • Servicii extra pentru autoturismul tău, cât nu ești plecat - cele câteva click-uri necesare pentru a rezerva locul tău de parcare pe termen lung inclus și o secțiune de servicii ”extra”, prin care vrem să te scutim pe tine de activități care ți-ar ocupa din timpul liber, la reîntoarcerea în oraș. Cum ar fi ca, la revenirea ta la OTP Parking, mașina ta să strălucească de curățenie, atât la interior, cât și la exterior? Totul este posibil prin intermediul echipei noastre, care poate asigura la cerere servicii de curățenie auto pentru interior și exterior, la un preț foarte avantajos. Mai mult decât atât, poți opta pentru închirierea unei prelate de protecție pentru autoturism, în special dacă vei călători pentru un timp îndelungat și lași mașina la noi mai mult de 5-6 zile. Prelata îți va proteja mașina de ploi, soare puternic, vânt sau praf, păstrând-o în aceleași condiții avute la sosirea ei la OTP Parking.

Vezi Parcare OTP Parking

OTP Parking - Parcare Aeroport Otopeni

Telefon +40742 039 955 

E-mail: office@otp-parking.ro

Adresa: Str. Drumul Garii Balotesti, Nr.34, Otopeni