Care e cea mai bună perioadă pentru planuri de vacanță? Rezervă bilete la preț redus

Visezi cu ochii deschiși la o vacanță spectaculoasă, într-o destinație exotică a lumii? Ori pur și simplu ți-ar plăcea să te odihnești departe de agitația țării noastre, într-o capitală europeană atipică, însă nu îți dorești ca mica ta escapadă să coste mai mult decât tot bugetul dedicat vacanțelor de peste an? Pentru a te bucura de experiențe cu adevărat deosebite, fără a face însă cheltuieli majore, există câteva mici trucuri pe care le poți aplica pentru a ”scuti” niște bani. 

Dincolo de faptul că a planifica din timp te va ajuta să organizezi mult mai eficient lucrurile, astfel că nu vei uita niciun detaliu important cu privire la călătoria ta, acest lucru prezintă un avantaj major și pentru portofelul tău. Dacă în cazul ofertelor de cazare și a altor atracții lucrurile diferă de la caz la caz, astfel că nu ai garanția că vei obține chiar cea mai bună ofertă posibil, în cazul biletelor de avion lucrurile sunt cu totul diferite. Iată cum poți achiziționa bilete de avion la preț redus:

  • Iarna, anotimpul în care planifici vacanța de vară - mergând pe principiul ”îmi fac iarna car și vara sanie”, mulți dintre turiști aleg să planifice vacanța de vară în perioada iernii, tocmai pentru că pot obține reduceri considerabile la biletele de avion. În această perioadă a anului, zborurile pentru lunile de vară sunt reduse cu până la 10%, lucru ce se va dovedi rentabil mai ales dacă destinația ta de vacanță are o locație exotică. Zborurile spre țări precum Indonezia sau Republica Dominicană sunt considerabil mai ieftine dacă rezervi biletele din timp, cu aproximativ 5-6 luni înainte de vacanța propriu-zisă.
  • Zborurile de după-amiază, cele mai ieftine - în funcție de destinația aleasă și de regiunea de pe hartă în care aceasta este poziționată, poți beneficia de un preț cu aproximativ 15% mai mic, dacă optezi pentru un zbor de după-amiază sau seară. Astfel, pentru țările europene, cele mai ieftine sunt zborurile de după ora 16, în timp ce către destinațiile exotice zbori mult mai ieftin dacă alegi un zbor de noapte. Nu-ți face griji cu privire la transferul până la aeroport în a doua jumătate a zilei! Dacă alegi să-ți lași mașina la OTP Parking, transferul până la porțile de îmbarcare se face gratuit, prin intermediul unei mașini dedicate. Ajungi astfel fără griji la aeroport, la timp pentru îmbarcare, chiar și atunci când ai ales un zbor de noapte, după ora 20.  
  • Ziua de marți este ziua reducerilor la bilete de avion - un mic truc pe care multe persoane îl pun în aplicare atunci când vine vorba de achiziționarea biletelor last minute, la preț redus, este să cumpere locurile în avionul dorit în zilele de marți. Departamentele de vânzări ale companiilor de zbor reduc prețurile pentru acele bilete de avion rămase nevândute peste weekend, afișând prețurile promoționale noaptea, luni spre marți dimineață. Intenția companiilor este aceea de a ocupa toate locurile rămase libere în avion, chiar și la un preț mai mic decât cel planificat, astfel încât să facă loc ofertelor pentru biletele de săptămâna următoare. Astfel, dacă nu cumperi un bilet în plin sezon, există șanse mari ca achiziționându-l în zilele de marți să ai norocul de a-l găsi cu până la 10% mai ieftin decât în mod obișnuit.

Oricând ți-ai planifica vacanța și în oriunde ți-ai dori să pleci, OTP Parking îți este alături cu servicii de parcare pe termen lung la cel mai înalt nivel! Asigurăm parcare plătită pe o perioadă de timp conform cu nevoile tale și îți garantăm siguranță deplină pentru autoturismul tău, ori de câte ori alegi să-l lași în grija noastră. Așadar, nu uita ca după ce rezervi biletele de avion și planifici călătoria mult visată, să rezervi și locul de parcare la OTP Parking! 

Vezi Parcare OTP Parking

OTP Parking - Parcare Aeroport Otopeni

Telefon +40742 039 955 

E-mail: office@otp-parking.ro

Adresa: Str. Drumul Garii Balotesti, Nr.34, Otopeni