Cât de multe zile poți lăsa mașina la OTP Parking? Ce să ai în vedere când pleci din țară

Fie că te numeri printre norocoșii care își permit o vacanță de minimum 3 săptămâni în afara țării, fie că ești nevoit să părăsești România pentru câteva săptămâni bune, în interes personal, un lucru e cert - parcarea plătită pe termen lung este opțiunea cea mai la îndemnă pentru a te asigura că autoturismul tău este în siguranță în tot acest timp. Cum alegi însă cel mai bun serviciu de acest gen și care este limita maximă de zile de parcare de care poți beneficia? OTP Parking îți vine în ajutor cu sfaturi utile în acest sens!

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că parcările private pe termen lung sunt o opțiune 100% sigură, comparativ cu parcările gratuite din incinta aeroportului, locuri la îndemâna tâlharilor dornici să-ți vandalizeze mașina. Pericolul este iminent, chiar dacă pleci pentru 2 zile, 2 săptămâni sau 2 luni, astfel că cea mai importantă recomandare este aceea de a apela negreșit la un serviciu de parcare plătit, indiferent de durata călătoriei tale. Cu privire la durata maximă de parcare în astfel de locuri, cât și o serie de alte aspecte similare importante, iată ce trebuie să ai în vedere:

  • Poți lăsa mașina parcată pe o perioadă de timp personalizată în funcție de nevoile tale - vestea cea bună este că da, nu ți se impune absolut nicio limită când vine vorba de perioada de parcare a mașinii. În momentul realizării rezervării de parcare, va trebui să selectezi un interval de zile, de la sosirea mașinii tale în parcare și până la momentul în care te vei întoarce înapoi după ea. Asigură-te că selectezi datele concrete, indiferent că este vorba despre câteva zile, săptămâni sau luni, iar locul tău va fi rezervat pe tot intervalul specificat de tine, autoturismul tău având un loc garantat în parcarea noastră pe termen lung.
  • Dacă ai de gând să extinzi durata călătoriei tale, anunță din timp reprezentanții parcării - să presupunem că vacanța decurge atât de bine încât te hotărăști să prelungești concediul; ce vei face cu autoturismul tău? Pentru a prelungi perioada de parcare, tot ceea ce trebuie să faci este să iei legătura cu reprezentanții OTP Paking, pentru a stabili numărul de zile în plus care se vor adăuga celor planificate anterior. Asigură-te că anunți din timp, cu minimum 2-3 zile înainte, faptul că dorești să faci o modificare de acest gen. Altfel, riști să achiți taxe suplimentare, pe care le-ai putea evita printr-un simplu contact la unul dintre agenții noștri.
  • În funcție de perioada de parcare pentru care optezi, vei avea de plată o sumă diferită - știai că este chiar avantajos să-ți lași mașina pe o perioadă lungă de timp într-o astfel de parcare privată? În funcție de numărul zilelor de parcare se calculează un preț diferențiat, cu o valoare mai mică, cu cât numărul de zile de parcare este mai mare. 

Vezi Parcare OTP Parking

OTP Parking - Parcare Aeroport Otopeni

Telefon +40742 039 955 

E-mail: office@otp-parking.ro

Adresa: Str. Drumul Garii Balotesti, Nr.34, Otopeni