De ce este parcarea plătită cea mai sigură variantă pentru mașina ta? Tot ce trebuie să știi

Momentul mult așteptatei vacanțe peste mări și țări se apropie, însă tu nu știi încă ce vei face cu mașina, pe perioada de timp în care nu vei fi în țară? Grija autoturismului este primordială, mai ales dacă ai un model destul de nou sau bine îngrijit, hoți stând la pândă pentru a te prăda atunci când te aștepți mai puțin. Dacă parcarea gratuită din incinta aeroportului este cu siguranță locul în care se întâmplă cele mai multe astfel de incidente, află că nici varianta de a-ți lăsa automobilul în fața blocului nu este prea sigur. Dacă sesizează că mașina stă în același loc pentru mai multe zile la rând, tâlharii vor înțelege că nu ești prin preajmă și vei deveni, fără voia ta, una dintre victimele lor. Așadar, a-ți adăposti mașina într-o parcare cu plată este, ci siguranță, cea mai potrivită alegere!

Pentru cineva care nu a mai optat până acum pentru un astfel de serviciu, s-ar putea ca parcarea plătită să pară o idee deloc avantajoasă din punct de vedere al timpului sau al banilor. Concepțiile se schimbă, însă, atunci când vezi cât de multe avantaje sunt incluse în această ofertă și de ce reprezintă parcarea plătită o metodă SIGURĂ de a-ți proteja mașina. Iată top 3 motive care te vor convinge că faci cea mai bună alegere, lăsându-ți mașina aici:

  • Securitate completă pentru autoturismul tău - e destul de dificil să-ți petreci vacanța departe de casă, știind că mașina ta a rămas nesupravegheată, iar fiecare moment relaxant e presărat cu sentimente de îngrijorare din această cauză? Apelând la serviciile de parcare plătită, astfel de gânduri nu-și vor mai avea locul între ”bagajele” tale! Parcarea este 100% securizată, monitorizată cu echipament tehnologic de înaltă calitate, iar o echipă de supraveghere desfășoară verificări în regim 24/24. Accesul în interiorul parcării se face doar pe baza autorizațiilor, în perimetrul privat neavând voie să intre persoane necunoscute, care ar putea pune în pericol integritatea vreunui autoturism aflat în incintă. 
  • Poți monitoriza mașina de oriunde te-ai afla - dacă ești la o primă interacțiune cu o astfel de parcare plătită și te preocupă încă siguranța mașinii tale, poți accesa în timp real camerele de securitate, de oriunde te-ai afla. Poți vizualiza ușor, de pe ecranul telefonului tău, condițiile în care se află mașina lăsată în interiorul parcării plătite. Acest serviciu este conceput tocmai pentru a-ți oferi toate garanțiile și siguranțele de care ai nevoie pentru a căpăta și mai multă încredere în echipa care-ți va îngriji mașina, pe perioada vacanței tale în străinătate.
  • Beneficiezi de transfer spre și dinspre aeroport - te preocupă faptul că va trebui să lași mașina la o oarecare distanță de aeroport și nu știi cum vei mai ajunge apoi la timp la porțile de îmbarcare în avion? OTP Parking vine în întâmpinarea acestei probleme și îți asigură transport gratuit, spre și dinspre aeroportul Otopeni, pentru tine și toate bagajele tale. În plus, locația parcării este extrem de aproape de aeroport, astfel că drumul va fi unul scurt. Este necesar să te prezinți la sediul nostru cu aproximativ 10 minute înainte de ora obișnuită, să predai mașina și apoi să te îmbarci în mașina de transfer. Ajungi rapid și sigur la ușa avionului care te va conduce într-o vacanță de vis, lipsită de orice griji!

Vezi Parcare OTP Parking

OTP Parking - Parcare Aeroport Otopeni

Telefon: +40742 039 955 

WhatsApp: 0745 666 610

E-mail: office@otp-parking.ro

Adresa: Str. Drumul Garii Balotesti, Nr.34, Otopeni