Parcare pe termen lung, lângă aeroportul Otopeni. Servicii accesibile la OTP Parking

Când te pregătești de o călătorie te îngrijorează multe lucruri, printre care pregătirea documentelor, cumpărăturile necesare, alegerea hainelor, pregătirea bagajelor și de cele mai multe ori nu iei în considerare când sau unde să parchezi mașina, odată ajuns la aeroport. Și pentru că vrei un loc sigur, ieftin și rapid de găsit, OTP Parking îți oferă servicii complete de parcare, astfel încât să poți călători fără griji, lăsând mașina în cele mai bune mâini.

Cu sisteme de securitate performante, echipa noastră îți va menține mașina sub observație 24 de ore din 24, ferită de orice potențial factor de risc care i-ar putea vătăma acesteia. Oferim și o serie de servicii extra, contra cost, cu scopul de a face câteva îmbunătățiri autoturismului, printre care se numără și serviciul de spălare auto, întreținere și verificare a funcționalităților auto, cum ar fi schimb de plăcuțe, revizii, distribuții, vulcanizare și ITP.

Odată ce alegi serviciile noastre de parcare privată, beneficiezi de o echipă întreagă de oameni specializați în securitate, care vor lucra pentru tine și pentru siguranța bunurilor tale. Garantăm un tratament complet personalizat tuturor mașinilor din parcarea noastră, fiind conștienți de faptul că avem în grijă bunuri de valoare, care trebuie tratate corespunzător. 

OTP Parking reprezintă o soluție completă, practică și convenabilă atunci când vine vorba de rezolvarea circumstanțelor momentului. Parchezi mașina la noi când și cât vrei, în baza unui preț avantajos pentru portofelul tău, acces la o serie de servicii extra și garanția că, la întoarcerea din concediu, mașina va fi la fel de bine îngrijită ca atunci când ai plecat!

 

 

Vezi Parcare OTP Parking

OTP Parking - Parcare Aeroport Otopeni

Telefon: +40742 039 955 

WhatsApp: 0745 666 610

E-mail: office@otp-parking.ro

Adresa: Str. Drumul Garii Balotesti, Nr.34, Otopeni