Top 3 motive pentru care ar trebui să rezervi locul de parcare în avans

Călătoria ta este pe cale să înceapă? Atunci cel mai probabil ai stabilit deja cele trei lucruri esențiale pentru a începe orice aventură: zboruri ieftine, cazare și asigurare de călătorie internațională. Totul pare în ordine, dar ce te faci când va fi timpul să te îndrepți spre aeroport și vei fi acaparat de următoarea întrebare: ”Unde îmi parchez mașina?” Ei bine, pentru a-ți facilita decizia, noi îți recomandăm parcările ieftine din apropierea aeroportului și nu oricum, ci prin rezervarea locului în avans.

Varianta de a rezerva locul de parcare din timp, aduce numeroase beneficii, mai multe decât ai crede:

  • Evită să pierzi timpul în mod inutil

Scapă de pierderea inutilă de timp în căutarea unui loc de parcare, care te poate costa o avere. Dacă rezervi în avans, poți accesa cu ușurință locul ales și, în acest fel, îți vei dedica timpul pentru lucruri mai importante.

  • Cauți, găsești și cumperi

Rezervarea în avans îți permite să compari diferitele opțiuni disponibile înainte de a ajunge la aeroport. De asemenea, poți beneficia de servicii extra, precum cele de întreținere a mașinii: de la spălare auto, la servicii de protecție sau chiar întreținere auto textile. 

  • Parchează fără stres

Există ceva mai stresant decât căutarea unui loc de parcare în apropierea sau în cadrul aeroportului? Rezervând din timp, vei putea uita de acest coșmar și pornești în călătoria pregătit, fără pic de stres.

Alături de OTP Parking vei putea verifica oricând stadiul în care mașina ta se află, mulțumită accesului gratuit la camerele de supraveghere, prin intermediul telefonului mobil. Cu cât amâni mai mult rezervarea unui loc de parcare, cu atât locul de parcare poate fi mai costisitor.  Rezervarea în avans îți oferă șansa de a beneficia de cele mai bune prețuri, calculate personalizat în funcție de nevoile tale. Poți lăsa mașina în grija echipei OTP Parking oricât de mult ai nevoie, fiindcă oferim opțiuni de staționare variate, pe termen lung sau scurt, la prețuri avantajoase.

Vezi Parcare OTP Parking

OTP Parking - Parcare Aeroport Otopeni

Telefon +40742 039 955 

E-mail: office@otp-parking.ro

Adresa: Str. Drumul Garii Balotesti, Nr.34, Otopeni