Cele mai ieftine alternative pentru a ajunge rapid la aeroport

Un lucru care ni se întâmplă tuturor când mergem la orice aeroport din țară sau din străinătate, este că uneori aruncăm mai mulți bani pe drumul spre aeroport și pe parcările acestuia, care de cele mai multe ori costă practic mai mult decât biletul de avion.

Parcarea de la aeroportul din București are un preț care pentru majoritatea românilor sau chiar și pentru majoritatea turiștilor reprezintă o avere, de aceea primul gând este să parcăm mașina oriunde altundeva sau să rugăm un prieten să ne ducă la aeroport, în schimbul unei sume modice. Aceste două situații, însă, nu sunt tot timpul valide. De aceea, în acest articol, îți vom prezenta câteva secrete pentru a-ți parca mașina pe termen lung, la un preț accesibil și/ sau pentru a ajunge la aeroportul Henri Coandă cât mai ieftin posibil sau chiar gratuit. Iată câteva din alternativele ieftine pentru a economisi bani pe tot ce ține de parcarea autovehiculului la aeroport:

  • Opțiunea cea mai ieftină de a ajunge la aeroport este cea cu transportul public, unde scapi de grija autovehiculului, mai ales există mijloace de transport care te lasă chiar și la Terminalul Plecări. Însă ATENȚIE! Este musai să-ți iei o marjă de timp, pentru a ajunge la aeroport cu cel puțin 2 ore înainte. De cele mai multe ori, zona aeroportului este extrem de aglomerată, mai ales la orele de vârf, astfel că s-ar putea să ratezi ora de îmbarcare, dacă nu pleci cu minimum 3-4 ore mai devreme decât ar trebui să ajungi la aeroport.
  • Dacă ai șansa să dai de o zonă rezidențială unde parcările sunt gratuite, te poți considera norocos, însă nu în totalitate, gândul că mașina ta nu se află în siguranță fiind inamicul numărul unu pe timpul călătoriei. Lăsată nesupravegheată, mașina poate deveni ținta principală a hoților, astfel că, deși la îndemână și complet gratuită, parcarea într-o astfel de locație nu ar putea reprezenta chiar cea mai bună idee.
  • O soluție ieftină și sigură, care îți garantează condiții optime și de încredere este parcarea privată precum OTP Parking. Acest lucru poate fi cu siguranță una dintre cele mai bune modalitati de a va reduce costurile de parcare a autoturismelor de la aeroport, mai ales că serviciile sunt mult mai numeroase, în avantajul tău. Vii cu mașina direct la parcare, evitând aglomerația tipică mijloacelor de transport în comun. Lași mașina într-o parcare privată supravegheată non-stop, apoi ești transferat la aeroport în mod rapid, cu ajutorul mașinilor noastre dedicate. Rapid, sigur și în timp pentru a prinde zborul!

Vezi Parcare OTP Parking

OTP Parking - Parcare Aeroport Otopeni

Telefon: +40742 039 955 

WhatsApp: 0745 666 610

E-mail: office@otp-parking.ro

Adresa: Str. Drumul Garii Balotesti, Nr.34, Otopeni